Cadou Pentru Iubit Manusi Telefon Smart Hello Gloves cu vibratii

Cadoul perfect pentru un iubit friguros, cu mănușile Smart Hello Gloves, iubitul tău va putea să țină telefonul în buzunar și să vorbească direct la mănuși!

Uneori, datorită hainelor groase purtate în timpul iernii, se pot pierde apeluri importante așa că este un cadou perfect pentru toți vorbareții.

Mănușa se conectează prin bluetooth 3.0 la orice smartphone Android sau iOS (iPhone). Pe degetul mare există un speaker și pe banda mănușii un microfon. Semnalul si sonorul este perfect chiar și atunci când mâna este ținută mai jos de zona gâtului, având raza de acțiune 10 m.

Mănusile se pot spăla numai la curățătorie chimică uscată. Ele sunt căptușite iar degetele deschise la culoare sunt funcționale pe orice touchscreen. Atunci cand intră un apel, degetele vibrează.

Autonomia bateriei este de 60 ore, iar mănușa se poate încărca prin cablul inclus în pachet.

Pe banda încheieturii sunt amplasate butoanele pentru a răspunde sau a termina apelul, precum și butonul On/Off. Manusile au și funcția de efectuare apel sau re-dial. Atunci cand se primește un nou apel, banda încheieturii vibrează.