Cadou pentru Iubit Masina de tuns barba Philips BT9290/32 cu Laser

Cadou pentru iubitul barbos. Masina de tuns barba Philips BT9290/32, cu LED, ghidaj Laser, 0.4 – 7 mm, 17 Trepte, culori Negru/Argintiu.

Sistemul unic cu ghidaj cu laser proiecteaza o linie precisa de lumina pentru a pre-alinia profilul lui inainte de tuns. Acesta va indica unde va fi taiat parul pentru a obtine de fiecare data rezultatul dorit.

Lamele din otel se ating usor una de cealalta, astfel se ascut singure pe masura ce va tundeti! Lamele raman bine ascutite pentru a taia intotdeauna parul uniform si eficient, dar sunt prevazute cu varfuri si piepteni pentru a preveni iritarea pielii.

Afisajul cu LED-uri arata setarea de lungime aleasa in milimetri, astfel incat va detine intotdeauna controlul asupra stilului lui.

Afisajul cu LED-uri indica nivelul bateriei, asa ca nu va fi niciodata surprins fara energie. Pentru a selecta lungimea preferata de tundere, nu trebuie decat sa roteasca butonul de zoom de pe maner pana la afisarea lungimii dorite. Lungimea dorita este acum „blocata” pentru o tundere precisa si uniforma.

100% rezistent la apa – pentru a curata capul masinii de tuns, se va clati pur si simplu la robinet.

Pieptenele pentru detalii va oferi mai multa precizie pe durata tunsului. Va fi utilizat in locul pieptenului pentru barba pentru a putea patrunde in spatii stramte sau pentru a rotunji marginile barbii. Pieptenele pentru barba va oferi mai mult control pentru un tuns rapid si uniform.