Cadou pentru Iubit Periuta de dinti electrica Oral-B Smart Series 7000

Cadoul perfect pentru iubitul care este mereu atent cu dantura lui. Periuta de dinti electrica Oral-B Smart Series 7000 CrossAction are conectivitate Bluetooth, 6 programe, 5 capete de culoare neagra.

Prima periuta de dinti electrica din lume cu conectivitate Bluetooth intre periuta si smartphone.

Periuta electrica Oral-B SmartSeries PRO 7000 Negru cu Bluetooth este prima periuta de acest fel, cu conectivitate Bluetooth, din lume. Comunicarea Bluetooth permite periutei sa se conecteze cu smartphone-ul pentru a oferi informatii in timp real despre rutina de periaj, inregistreaza activitatea de periaj si ajuta la crearea de programe de periaj personalizate. Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj CrossAction inconjoara fiecare dinte cu peri inclinati la 16 grade iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a indeparta cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.

Senzorul de presiune lumineaza atunci cand se apasa prea tare, prevenind perierea excesiva. Periuta are 6 moduri – Curatare Zilnica, Ingrijirea Gingiilor, Sensibil, Albire, Curatare Profunda si Curatarea Limbii – precum si un cronometru care te ajuta sa-ti periezi dintii timp de 2 minute, asa cum recomanda medicii dentisti.

In pachet este inclus un accesoriu premium de calatorie pentru a lua periuta inteligenta peste tot!