Cadou pentru Iubit Receiver Amplificator audio de lux Denon AVR-X1200W

Daca iubitul tau este pasionat de muzica si de filme atunci Receiver-ul Amplificator audio de lux Denon AVR-X1200W va fi cu siguranta un cadou de neuitat si foarte apreciat la petreceri, filme si muzica.

Denon AVR-X1200W vine echipat complet pentru anul 2016 – conectare WiFI, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect si cele mai noi standarde audio si video 3D la rezolutie 4K.

Denon AVR-X1200W este solutia completa pentru un sistem surround pe 7.2 canale, la o calitate exceptionala a sunetului, se integreaza perfect cu sistemul audio wireless HEOS, vine echipat cu cele mai recente standarde HDMI asigurand putere de amplificare, compatibila cu o gama extinsa de boxe Hi-Fi.

AVR-X1200W vine cu procesare video de ultima generatie si suporta semnal 3D si Ultra HD 4K. Conexiunea HDMI este compatibila HDCP 2.2, un standard necesar redarii continutului 4K copy protected. In plus, pe langa posibilitatea de a reda video Ultra HD la o rezolutie 3840 x 2160, integreaza si functiile HDR (High Dynamic Range) si Wide Color Gamut – specificatii cheie ale standardului video BT.2020 4K Ultra HD.

Dotat cu procesor DSP Quad-Core de 32 bit, receiverul X1200 poate opera cu viteza procese multi-thread. Aici avem decodarea surround Dolby Atmos si dts:X, sistemul de calibrare a sunetului in camera oferit de Audyssey, controlul basului si functiile de surround virtual generate prin DSP (Digital Signal Processing).

AVR-X1200W ofera Dolby Atmos, cea mai noua tehnologie de procesare a sunetului surround. Un sistem ce revolutioneaza codarea multicanal prin redimensionarea campului sonor. Acum sunetul ne invaluie din toate directiile prin adaugarea a doua canale suplimentare deasupra capului. Acest efect surround poate fi obtinut prin adugarea a doua boxe pe tavan sau folosirea unor boxe de podea certificate Doby Atmos.