Cadou pentru Iubit Tableta Apple iPad Air, 4G, Argintie

Un cadou pentru iubit ce va fi cu siguranta apreciat si laudat la prieteni si familie. iPad Air pune toata puterea unui computer intr-un dispozitiv ultrasubtire si rezistent, realizat din sticla si aluminiu si dotat cu Internet 4G prin cartela SIM pe langa WiFi, adica iubitul tau se poate bucura de net oriunde.

Volumul sau s-a redus cu aproape un sfert fata de iPad-ul din generatia precedenta, cantarind doar 478 grame. Insa ceea ce face ca iPad Air sa fie cu adevarat remarcabil, este reprezentat de puterea si capacitatea imensa din spatele carcasei elegante. Asa ca poti face si mai multe cu el, fara sa cari prea multe cu tine.

Cipul A7 duce iPad-ul pe noi culmi de putere si viteza. Gratie acestuia, aplicatiile functioneaza mai rapid iar jocurile raspund mai bine. Si tot ceea ce faci cu iPad Air da senzatia de rapiditate crescuta. Mai exact, de doua ori mai rapid. Si este doar inceputul. Are grafica detaliata si efecte vizuale ca pe computere desktop si console de jocuri. Iar cipul A7 ofera arhitectura pe 64 de biti, deschizand orizonturi catre aplicatii mai solide si mai eficiente. Asta inseamna si mai multe posibilitati pentru ceea ce poti face cu iPad Air.

Esential la iPad a fost intotdeauna ecranul. Acest lucru este cu atat mai adevarat la iPad Air. Asta fiindca latimea a fost redusa odata cu cadrul care inconjoara ecranul. Insa marimea uluitorului ecran Retina este exact aceeasi. Asa ca poti sa-ti delectezi ochii pe o suprafata si mai generoasa. Cu o rezolutie de 2048×1536 si peste 3,1 milioane de pixeli, fotografiile si videoclipurile sunt ultradetaliate iar textul are o claritate remarcabila.

iPad Air este puternic, insa fara sa aiba nevoie de prea multa putere. Si desi este cu 20% mai subtire si de pana la doua ori mai rapid decat iPad-ul din generatia anterioara, el iti ofera si acum aceeasi durata de viata a bateriei de pana la 10 ore.

Un cadou extraordinar pentru un iubit extraordinar!