Cadou pentru Iubit Telefon mobil Samsung GALAXY S7

Cadoul perfect pentru iubitul pretentios! Cat de departe crezi ca poate merge inovatia? Mai mult decat ti-ai putea vreodata imagina. Samsung revolutioneaza felul in care vei trai experiente si momente. Samsung depaseste orice limitare pe care tehnologia o poate avea. E cea mai mare victorie a unui smartphone. Dintotdeauna!

Am realizat progrese importante, depasind toate obstacolele. Am tinut cont de dorintele voastre. Imbinand forma cu functionalitatea, am introdus caracteristici pe care nu le-ati mai vazut niciodata pe smartphone-uri, dar care va vor deveni indispensabile.

Nu am facut niciun compromis pentru designul Galaxy S7, astfel rezultand o experienta de utilizare unica. Caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Este pur si simplu o placere sa le utilizati.

Indiferent daca sunteti in miscare sau suflati in lumanarile de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 vor iesi clare si vii.

Experienta jocurilor pe mobil s-a imbunatatit considerabil, deoarece Galaxy S7 vine echipat cu un centru de control special pentru jocuri si functii, cum ar fi inregistrarea in timpul jocului.

Samsung GALAXY S7 este echipat cu procesor puternic, Galaxy S7 functioneaza cursiv si rapid, gestionand toate datele suplimentare de pe cardul microSD in deplina siguranta. Desi bateria este de dimensiuni mai mari, incarcarea este chiar mai rapida.

Samsung GALAXY S7 este rezistent la apa si la praf! Folosind materiale performante, am dezvoltat o metoda simpla, dar incredibil de eficienta de sigilare completa a componentelor interioare, mentinand deschise porturile USB si mufele pentru casti. Nu veti mai avea nevoie de capace sau huse suplimentare.

Samsung KNOX. Solutia de securitate dedicata de la Samsung ofera protectie permanenta impotriva programelor neautorizate fiind actualizata periodic. Un nivel suplimentar de securitate este furnizat de KNOX Enabled App, care izoleaza si cripteaza datele telefonului.

Samsung GALAXY S7 este o bijuterie a tehnologiei!