Cadou pentru Iubita Robot de aspirare iRobot Roomba 880

Fa-i un cadou iubitei tale desprins din filmele SF! Chiar daca pare incredibil iti prezentam un aspirator robot ce face curatenie de unul singur. Robotul de aspirare iRobot Roomba 880, are filtru HEPA, navigare iAdapt, sistem de curatare AeroForce, baterie XLife, senzori de perete virtual cu far, telecomanda, culori Negru/Gri.

Producatorul iRobot este specializat in robotica, investind in dezvoltarea acesteia marea parte a profitului sau. Deja in primul an al existentei sale, societatea iRobot in cooperare cu NASA, a prezentat robotul spatial de prospectare, Genghis. In anul 2002 iRobot a intrat in viata fiecaruia dintre noi. Tocmai in acel an a venit pe lume primul aspirator robot Roomba. Astazi portofoliul companiei iRobot cuprinde cateva tipuri de roboti de varf care ajuta mai mult de 10 milioane de oameni din lumea intreaga, sa faca curatenie in casa sau in apartament.

iRobot Roomba 880 este una dintre cele mai importante inovatii de la aparitia aspiratoarelor robot pe piata. Eficienta globala a aspiratoarelor a crescut cu 50 %, ca urmare a tehnologiei revolutionare de curatare AeroForce.

Peria laterala ii permite robotului Roomba curatarea eficienta din jurul mobilierului, de-a lungul peretilor, din colturile camerelor si din zonele greu accesibile. Acesta este domeniul sistemului Wall Follow.

Extractoarele duble contra-rotative sunt din cauciuc rezistent, care apuca si descompun murdaria si resturile de pe orice tip de podea. Datorita cauciucului, murdaria nu se lipeste pe ele si periile aproape nu necesita intretinere.

Sistemul AeroForce concentreaza flux de aer in spatiul ingust dintre periile rotative, ceea ce duce la accelerare. Impreuna cu noul motor, creste dramatic puterea de aspirare a aspiratorului robotic seria Roomba 800. Aceasta a crescut de pana la cinci ori, comparativ cu seria anterioara de roboti. Filtrarea este realizata prin filtrul HEPA.

Sistemul Dirt Detect 2nd generation (sistem detectare murdarie, a doua generatie) detecteaza locurile foarte murdare, prin utilizarea senzorilor acustici si vizuali si curata intens aceste pete.

Un cadou ce va salva mult timp din viata iubitei tale!