Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, Auriu

Nu este un simplu ceas inteligent Smartwatch auriu. Este un gadget ce combina designul elvetian cu tehnologia de top. Huawei Watch W1 Auriu este fabricat din otel inoxidabil masiv auriu, cu un ecran rotund AMOLED de 1.4″, din safir, fiind astfel foarte rezistent la zgarieturi. Ecranul este intotdeauna activ, astfel incat ai acces imediat la toate informatiile de care ai nevoie. Se personalizeaza alegand una din cele peste 40 de interfete disponibile (clasic, notificari, sanatate, sport si fun).

Ceasul inteligent Huawei Watch W1 se conecteaza la telefon prin intermediul bluetoooth-ului si este compatibil cu toate smartphone-urile ce au sistem de operare iOS 8.2. si Android 4.3 si versiunile ulterioare.

Huawei Watch W1 are un processor de 1.2 GHz de la Qualcomm® Snapdragon 400, o memorie de 4GB ROM, 512MB RAM si este rezistent la apa si praf avand respectabilul standard IP67.

Senzorul de miscare de inalta acuratete monitorizeaza activitatea fizica si auto-detecteaza tipul de miscare (mers, alergare sau catarare).

Huawei Watch W1 este dotat cu Wifi, Giroscop, Barometru, Accelerometru si senzor de puls. Transforma-ti iubitul intr-un veritabil agent secret daruindu-i acest ceas inteligent!