Glob Pământesc ce levitează pentru birou

Un cadou spectaculos pentru iubitul tau, un Glob Pământesc cu leduri ce leviteaza, potrivit pentru birou sau pentru acasa. Un cadou antistress!

Acest gadgetul magnetic in forma literei „C”, invarte replica exacta a unui Glob Pamantesc prin levitatie, o jucarie pentru adulti ce animeaza biroul sau casa.

Functioneaza pe baza unui sistem de electromagnet si senzor computerizat ascuns in standul suport. Acestea actioneaza asupra globului Pamantesc si ii permite acestuia sa leviteze pur si simplu in aer si chiar sa se invarta in jurul propriei axe. Este foarte relaxant sa urmaresti miscarea de rotatie a Pamantului in aer chiar la tine pe birou si pret de cateva minute te poti deconecta de la stresul cotidian.

Aditional, Globul Pamantesc are incorporat in suportul sau o lumina LED colorata ce poate fi observata mai bine atunci cand este intuneric. Poti chiar sa treci mana in jurul globului fara sa-i intrerupi levitatia. Este usor de instalat, iar imediat ce l-ai pus in pozitie, poti sa-l rotesti si sa observi cum isi continua miscarea pe o perioada extinsa de timp.