TrackR, medalion localizare GPS

Cadoul perfect pentru iubita ta! Si-a pierdut pisica, catelul, telefonul, geanta, cheile sau portofelul? Cu acest medalion GPS le va gasi imediat.

Localizeaza orice obiect in doar cateva secunde folosindu-ti telefonul mobil fie ca e iPhone sau Android.

Graveaza-ti fiecare dispozitiv TrackR bravo cu un scurt mesaj. Poti grava datele tale de contact pe spatele dispozitivului, o urare in cazul in care vrei sa daruiesti dispozitivul cuiva sau poti utiliza dispozitivul TrackR bravo pe post de placuta de identificare pentru cainele sau pisica ta.

TrackR este cel mai simplu mod in care iti poti gasi lucrurile pierdute. ​Alatura-te miilor de utilizatori care sunt conectati cu lucrurile la care tin.

TrackR este un dispozitiv, de marimea unei monede, ce poate fi atasat la obiectele tale de valoare. Cu aplicatia TrackR iti poti gasi orice obiect pierdut in doar cateva secunde sunandu-ti cheile, folosind indicatorul de distanta al aplicatiei sau prin optiunea crowd GPS.

Aproape? Departe? Aplicatia TrackR iti arata distanta dintre tine si lucrurile tale, informandu-te unde sunt cheile buclucase sau geanta sau telefonul.

Nu-ti poti gasi telefonul? Apasa butonul dispozitivului TrackR pentru a-ti apela telefonul, chiar si atunci cand este in modul siletios. Iti usuram munca atunci cand vine vorba de gasirea propriului telefon.

Ai pierdut ceva? Optiunea crowd GPS a aplicatiei TrackR te va ajuta sa il gasesti. Cand un utilizator al aplicatiei TrackR este in apropierea obiectului pierdut vei primi o notificare GPS.

TrackR bravo este confectionat din aluminiu, facandu-l sa fie cel mai subtire si durabil dispozitiv de localizare.