Cadou pentru Iubit Camera Auto DVR cu GPS, Extrem HD

Cadoul perfect pentru iubitul care calatoreste mult cu masina! Martorul perfect la drum, cu filmare Extreme HD (mai clar decat Full HD), se vad toate detaliile, cu ecran tactil, GPS integrat, alerte camere de siguranta cu actualizari pe toata durata de viata si WiFI integrat.

Camera Auto Mio Mivue 658, de 2.7 inch (7 cm.) este o bijuterie tehnica ce te va insoti la orice drum ce-l vei face cu masina. Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 2304 x 1296p (Extrem HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila dar cu cele mai clare detalii de pana acum.

Trimite de acum cu usurinta clipurile video pe telefon pentru back-up sau impartaseste instantaneu experientele pe Facebook, prin intermediul aplicatiei MiVue.

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Vei putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs un eveniment rutier si cum s-a ajuns la acesta.

Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.

Modulul GPS, incorporat in acest model, inregistreaza locatia, directia, viteza si coordonatele geografice. Datorita acestui fapt vei obtine un set de informatii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicatiei MiVue Manager, poti sa vizualizezi traseul parcurs pe Google Maps™.

De acum Camera Auto Mio Mivue 658 va tine o companie de nadejde iubitului tau!